Bogholder i Næstved og omegn

Med din helt egen eksterne bogholder får du styr på frister til de offentlige instanser, moms og løn m.m. – og du kan koncentrere dig om andre, vigtigere ting.

Føler du dig lost med bogføring?

Føler du dig helt fortabt med bogføring, så lad os hjælpe dig som din bogholder. Hos Ø-råd i nær Næstved sætter vi fleksibilitet og tryghed i højsædet, så du som kunde får en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig. 

Vi tilbyder bl.a. bogføring og assistance inden for følgende områder:

Fakturering og bogføring

Vi sørger for kompetent bogføring af finansbilag samt købs- og salgsfakturaer. Derudover kan vi stå for fakturering af dine kunder nemt og hurtigt, så du dermed har mere tid at bruge på driften af din virksomhed. Der kommer hele tiden nye regler til, som kan være svære at følge med i, så vær sikker på et korrekt regnskab med hjælp fra Ø-råd.

Få orden og overblik med en bogholder

Hos Ø-råd er vores formål altid at levere ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi lytter altid til kunden og sørger for, at vores hjælp opfylder både kundens behov samt den danske lovgivning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor vi har mulighed for at indgå fleksible aftaler efter ønske.

Debitor- og kreditorstyring

Har du mistet overblikket og har intet styr på din virksomheds debitor- og kreditorstyring, kan det koste dig dyrt i forhold til virksomhedens likviditet og troværdighed. Lad derfor Ø-råd hjælpe dig med dette! Vi kan let og effektivt håndtere både debitorer og kreditorer, så du både slipper for ubetalte regninger og er sikker på at få dine penge til tiden.

Og meget andet...

Vi kan hjælpe med meget inden for bogføring – listen er lang! Udover allerede nævnte kan vi også hjælpe med betaling via netbanker, momsregnskab, afstemningsopgaver, indberetning til offentlige instanser, udarbejdelse af måneds-, kvartals- eller halvårsregnskaber, budgetudarbejdelse, løn bogholderi og ansættelseskontrakter.

Få en bogholder i Næstved og omegn

Robinson Crusoe havde kun fredag til at hjælpe sig… Du har os!