Om os

Hos Ø-råd har vi mange års erfaring inden for økonomibranchen. Vi elsker at bruge vores kompetencer til at hjælpe andre og brænder for vores fag.

Om personerne bag

Ø-råd består af Dorthe og Nils, hvor Dorthe står for bogføringsdelen, mens Nils står for rådgivning omkring boligfinansiering. Nedenfor kan du læse mere om os privat, vores erfaringer samt vores værdier.

Billede på vej

Dorthe

Jeg er 48 år og uddannet bogholder med 27 års erfaring. Jeg har 2 voksne piger, er meget aktiv samt meget positiv og glad af natur. Jeg er dedikeret til at bruge mine kompetencer på at hjælpe andre.

Erfaring:
Jeg har siddet med ansvar for bogholderi og økonomi i større virksomheder og har refereret direkte til ledelsen. Jeg er vant til udfordrende opgaver med kort varsel, da jeg har rigtig godt overblik og er effektiv. Jeg har erfaring fra modebranchen, rengøringsbranchen og entreprenørbranchen. Mine nuværende kunder tæller frisører, massører, rengøringsfirmaer, håndværksmestre og bilværksteder.

Faglighed:
Jeg er uddannet bogholder og har gennem de sidste 10 år været ansat som projektassistent. Jeg er superbruger i E-conomic, Navision, E-komplet og har stor erfaring med dataløn. Jeg arbejder meget struktureret og er ansvarsbevidst. Det er super vigtig for mig at overholde deadlines.

Nils

Jeg er 46 år og far til Rumle på 8. Jeg bor privat i Holme Olstrup og har en baggrund som bankrådgiver. Jeg er meget aktiv og er nysgerrig på at få ny viden om alt muligt… Jeg brænder for at hjælpe andre med den viden, jeg har. Jeg er imødekommende, og det er vigtig for mig at forstå hvad, der er vigtigt for andre.

Erfaring:
Jeg har over 25 års erfaring som bankrådgiver for private og selvstændigt erhvervsdrivende og arbejder nu som selvstændig økonomisk rådgiver. Jeg har beskæftiget mig med privatøkonomi og skat i mit erhverv som bankrådgiver. Jeg er velbevandret i lønmodtagerens og den selvstændiges økonomi samt udfordringer herom.

Faglighed:
Jeg har akademiuddannelsen i finansiel rådgivning og supplerende kurser omkring privatøkonomi og skat. Jeg er ajourført omkring gældende lovgivning på boligområdet.

skatterådgivning i Næstved

Personlig rådgivning

Med base i Holmegaard tæt på Næstved er vi klar til at hjælpe jer med bogføring og skatterådgivning. Vi sidder klar til at give jer et overskueligt overblik over jeres virksomheds økonomi samt sørge for, at alting kører, som det skal – så jeres økonomi ikke drukner!

Fokus på dig

Vi laver personlig rådgivning med fokus på dig, og vores kommunikation er personlig enten via telefon, mail eller besøg hos dig.

Servicemindede

Vi er meget imødekommende og fleksible, og vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov inden for hhv. bogføring og skatterådgivning.

Få hjælp til regnskab og SKAT

Er du strandet på en øde ø, når det kommer til bogføring eller skat? Det kan vi godt forstå, men fortvivl ikke – hjælpen er på vej.